Budak beromen

Tiba-tiba aku nampak dia datang ke meja aku dan berdiri lama disebelah, dan aku hanya tunduk pura-pura sedih baca buku macam murid sekolah rendah nak kena luku. Satu pergerakan yang aku dah lama terlatih sampai dia tak sedar yang aku juga sudah berbogels sepertinya. ” You bawa kereta you, ambil I dekat belakang library. Aku terus pecut tak berani kata apa-apa takut dia tukar fikiran! Aku rasa dia sedang bertungkus lumus untuk sampai kekemuncak, tapi mana bisa kalau pantatnya tak di usik atau digosok sesuatu.

budak beromen-75

Critttt...critttt aku pancutkan air mani aku dlm lubang burit budak nie,,,,aku x ksh sbb aku tahu xkan mengandung punya...aku biar bg aku dikemut Ila bila dah puas memancut baru aku kuarkan batang aku..tgk bawah lantai umah dah basah dengan air Ila,darah n air mani aku....

Ila aku tgk dah lembik aku kerjakan...akupun dukung die dlm bilik air n mandikan die masa aku mandikan die Ila ckp pada aku yang die rasa betul2 sedap malam nie n mintak nak wat lagi lain kali....sebelum balik Ila sekali lagi kulum kote aku sampai aku tepancut dalam mulut die....nikmat betullllltu la pengalaman aku dengan Ila..nie pun aku masih behubung dengan die n bukan die saja coz sekarang aku dah ada 3 aweks boleh dikategorikan sebagai budak sbb sumenye umo dlm 10, 11 n 9 tahun....aku tls nie pun baru je pas aku kongkek anak jiran aku yang darjah 4...seeedappppp glerrrr....

You can also share budak beromen or any other file with the community.

Upload any file up to 20 MB size without any limitations!

Ila ms tu aku tgk dah mula kuyu mata..kot..tgk jam dah kul 1030 so lama lagi fikirku...baringkan die kat lantai n cium bibir die masa tu aku tgk die dah bernafas macam org dah gersang sgt..tny die " Ila nak wat x mcm yang Ila tgk tu" sambil aku kuarkan batang kote aku...batang aku xde la besar sangat diameter dlm 3 1/2 cm je..ada la dlm 61/2 inci..

Ila x jwb masa tu cuma mulut die je yg tebuka.apa lagi terus masukkan kepala kote aku kat mulut die n sorong tarik....perghhhhhh sedap siot....Umah aku kat tgkt 21 ingkat aas sekali...akupun duk sorg je kat umah tu coz bukan ape mmg ku x suka duk ramai2 nie..sepah umah je....sampai kat umah je aku pun tny Ila boleh igt x camna nak daang umah aku..ckp boleh jerrrr...pun lega la n dlm hati mmg syok gler la....mulanyer pas je die tahu umah aku die pun terus nak balik..aku cakap kat die yang die xnak masuk dlu ke..je aku nak try test....tanpa aku duga die terus cakap "boleh jugak bang apa salahnyer lagipun sekarang baru kul 9 malam biasa ayah amik Ila dlm kul 2 pagi sebab ayah pg amik akak2 yang lain dulu, Ila pun dah penat ni bang..." dia cakap pada aku sambil die masuk ke dalam rumah...dalam hati gembira bukan kepalang lagi tambah plak kote aku nie bukan main lagi kembangnya...dlm umah aku pun mula la siasat budak ni dengan lebih terperinci..la aku tahu yang budak nie jual brg2 u bapak tiri dia yang suruh....akak2 die pun kena jual sekali...x ksh la aku yang penting budak nie dah ade dpn aku....tgk muka Ila nie mcm penat je so aku pun ckp dengan die "Ila kalu nak hilangkan penat pegi la mandi dlu..mandi nati bleh la kita borak2 lagi yer...." Ila x jwb die senyum je pastu die just tanya dengan aku bilik air mana...akupun gtau je la pada die....tanpa ckp pape die pun terus belalu n masuk ke bilik air, lama jgk die dlm tu, tp aku x kisah pun sebb tujuan aku suh die g mandi tu pun supaya die bleh cuci cipap die mana la tahu aku dpt pluang mlm tu..Hehe...la budak kan msti cipap berbau...sambil die g mandi bleh aku tgk blue kan......sambil aku tgk blue tu aku x perasan plak yang msa u si budak Ila nie kuar dari bilik air....sedar2 dak nie dah ada kat blkg aku pakaian yang die pakai td...tekeju beruk aku ms tu....takut jgk aku mana la tahu tembelang aku pecah plak nt..takut aku mula reda bla budak ni senyum n ckp " emmm segar rasa dah dpt mandi"....This is an easiest way to send files to someone who cannot accept them live.adussshh...sudah jadi ni,dalam hutan yang penuh denga "TUNGAU-TUNGAU" pon dijadikan port untuk melakukan maksiat kan Ambil ikhtibar kepada remaja-remaja yang berjiwa membara,orang kata jangan,jangan la na,itu la ikut sangat telunjuk ambiga and the geng. Memang cantik, putih melepak, berwatak lembut, kekampongan. ) Jam lapan aku dah ada dalam gelap belakang librari. I mesti cari tempat yang orang tak boleh nampak.” “Well..terpulang pada you. Tangan ku gawat meramas punggungnya yang ku gerami dah sekian lama. Keyakinan diriku betambah, dan aku bukakan butang bajunya satu persatu, sambil menanggalkan bajuku sendiri.

Tags: , ,